Home » Assortiment » Belgische bieren

Onze Belgische bieren

België staat bekend om haar diversiteit aan kwaliteitsvolle biersoorten waarvan u het merendeel in onze winkels kan terugvinden aan top-prijzen! 

Onze bierexpertise gaat zelfs nog een stap verder via ons aanbod geschenkartikelen (bierglazen, manden, gadgets,…) alsook de creatie van 2 eigen huismerken waarover we heel fier mogen zijn: Al Baraque en Mira.

Geniet maar drink met mate, santé!

Afbeelding5

Al baraque

Dit elegante bier symboliseert de knusse en gezellige sfeer van hechte vriendschap en gastvrijheid. Enkel te drinken in goed gezelschap of bij het ophalen van fijne herinneringen!

Geur: fruitige aanzet (vooral rijpe appel en banaan), gevolgd door een lichte kruidigheid.

Smaak en aroma: de eerste slok is fruitig en zoet, volmondig met een zachte bitterheid. Het verwarmende effect van de alcohol in combinatie met de frisse fijne pareling zorgt voor een perfecte balans. Past uitstekend bij een kaasplank, BBQ, mosselen met friet of een charcuterieschotel.

Ingrediënten: water, gerstemout, hop, gist.

Alc. Vol 10,00%

Beschikbaar in fles van 33cl en 75cl en in geschenkverpakking (4 x 33cl plus glas Al Baraque).

Afbeelding8
Afbeelding7

Mira

Mira Tripel-Hop is een goudblond natuurlijk bier van hoge gisting met subtiele bitterheid, lichte citrustoets en met nagisting op de fles. Het hoppige aroma van onze 3 hoppesoorten uit België en Tsjechië, is aanwezig maar is niet te fel uitgesproken. Het bier met een alcoholpercentage van 6,5% wordt gebrouwen zonder bierfiltratie of pasteurisatie waardoor de natuurlijke smaak gegarandeerd blijft. Mira Tripel-Hop is een 100 % natuurlijk product zonder toevoeging van additieven en smaakstoffen. Mira wordt met veel liefde en oog voor detail gebrouwen in brouwerij ’t Verzet in Anzegem.

Ingrediënten: Gerstemout, hop, gist, water.
Geproefd: Fruitig (perzik, exotisch) van geur, met een zachte koriander toets en een snuifje gist. Erg tripel-like van smaak (fruitig), met een fijne bitterheid en mooi droge nasmaak.

Beschikbaar in fles 33cl met glas in de meeste van onze shops

Rookwaren

Snoep en chocolade

Koffie

Geschenkartikelen

Bekijk onze winkels:

Tabac Plus