# #

Beaucoup plus que du tabac

 
 
#

Veel meer dan een tabakswinkel.

Sinds 2000 is Tabac Plus (voorheen: Tabac L’étape) dé referentie geworden voor de prijsbewuste grensklanten. Al meer dan 17 jaar stellen wij onze vriendelijke service, eerlijke prijzen en een goed gevoel ten dienste van onze klanten. Onze slagzin ‘ Beaucoup plus que du tabac’ dekt ineens de hele lading. Wij zijn immers veel meer dan een tabakswinkel. Bij Tabac Plus bieden wij u aantrekkelijk gamma rookwaren, confiserie, Belgische chocolade, alcoholische dranken en geschenkartikelen. Bovendien zijn onze shops dé referentie voor het immense aanbod aan Belgische bieren tegen onwaarschijnlijke prijzen. Kortom, bij ons vind je alles om van te genieten!

Bij ons vind je geen frisdranken uit Letland of Polen. Neen, wij zorgen ervoor dat onze klanten steeds het beste van eigen bodem krijgen, altijd van uitstekende kwaliteit, en dit aan de meest eerlijke prijzen. De promotie van lokale producten van lokale leveranciers biedt immers altijd een toegevoegde waarde aan al onze klanten. Wij proberen het hele jaar door nieuwe en aantrekkelijke producten voor u te vinden zodat elk bezoek telkens een belevenis wordt.

Op deze site vindt u een algemeen overzicht waar u onze shops kunt terugvinden met een beknopte uitleg, de openingsuren, contactgegevens, enz. Voor een volledig aanbod verwelkomen wij u graag in één van onze 13 verkooppunten.

Op de Facebookpagina van Tabac Plus houden wij u geregeld op de hoogte van alle zaken die voor u het verschil maken. Wij bieden immers veel meer aan dan alleen maar tabaksproducten, veel meer dan alleen maar tabak.

Onze medewerkers staan het hele jaar tot uw dienst; enkel met Kerstdag (25 december) en met Nieuwjaar (1 januari) zijn onze winkels gesloten.

Wij verwelkomen u graag, met kennis van zaken én steeds met de glimlach. Tot binnenkort


Het Tabac-Plus-Team